Sarri: İlk izlenimim ciddi bir sakatlık olduğu yönünde

Serie A'nın 19. haftasındaki önemli karşılaşmaya, Juventus’ta Merih Demiral'ın, Roma'da da Nicolo Zaniolo'nun sakatlıkları damgasını vurdu.

SPOR 13.01.2020, 09:42 13.01.2020, 09:48
Sarri: İlk izlenimim ciddi bir sakatlık olduğu yönünde

Karşılaşmanın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında durum değerlendirmesi yapan Juventus Teknik Direktörü Sarri, maçın 60 dakikalık bölümünde iyi oynadıklarını ifade ederek, "Çok zor bir deplasmandan 3 puanla ayrıldığımız için memnunum." şeklinde konuştu.

Maçın henüz 3. dakikasında attığı golle Juventus'u öne geçiren ancak 16. dakikada düşerek sakatlık yaşayan Merih Demiral'ın durumu da sorulan Sarri, "Merih’te burkulma var. Yarın sabahki kontrollere kadar ne olduğunu tam olarak bilemeyeceğiz. İlk izlenimim ciddi bir sakatlık olduğu yönünde." dedi.

Juventus Teknik Direktörü, karşılaşma esnasında önemli sakatlık geçiren Roma’nın genç yıldızı Nicolo Zaniolo'ya da iyileşme sürecinde bol şans diledi.

Öte yandan, Merih Demiral'ın maçın ardından koltuk değneği ve mini ambulans yardımıyla Olimpiyat Stadı’ndan takım otobüsüne taşındığı gözlemlendi.

Ayrıca, Juventus'un Arjantinli yıldızı Paulo Dybala’dan da maçta sakatlanan takım arkadaşı Merih Demiral ile Romalı Zaniolo'ya destek mesajı paylaştı.

Dybala, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Demiral ve Zaniolo’nun sakatlıkları sebebiyle çok üzgünüm. Merih, seni daha güçlü ve çabuk dönmeni bekliyorum. Nicolo sana da bol şans diliyorum. Daha iyi şekilde döneceksin." ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan, Roma’nın genç oyuncusu Nicolo Zaniolo’nun durumuna ilişkin kulüp tarafından yapılan açıklamada, futbolcunun maç sırasında sağ diz ön çapraz bağıyla ilişkili menisküs yaralanması geçirdiğini ve bugün ameliyat edileceğini dile getirildi.
 

Yorumlar (0)