Şarkılarını seçip antrenmana başladılar

Gaziantep Futbol Kulübü, antrenmanlarını müzik eşliğinde sürdürüyor.

SPOR 15.05.2020, 11:23
Şarkılarını seçip antrenmana başladılar

Gaziantep Futbol Kulübü, yeni tip koronavirüs nedeniyle liglere verilen aranın ardından hazırlıklarını sağlık önlemleri altında, moral ve motivasyonu arttırmak için futbolcuların kendi seçtikleri şarkı listesi eşliğinde sürdürdü.

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, yayılım hızı ve öldürücü etkisiyle dünyayı esir alan Covid-19 salgını sebebiyle lige verilen iki aylık aranın ardından başladığı çalışmalarını sürdürüyor.

Kırmızı-siyahlı ekip, 12 Haziran'da başlayacak ligler öncesi hazır olmak için sürdürdüğü antrenmanlarını yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle çeşitli sağlık önlemleri altında yapıyor.

Teknik Direktör Marius Sumudica karantinada olduğu için antrenman, antrenörler Erdal Güneş ve Şener Gençtürk yönetiminde iki grup halinde yapıldı.

Yaklaşık 1 saatlik özel program eşliğinde yapılan antrenmanda yenileme çalışmaları ve kondisyon ağırlıklı çalışmalarla sürdü.

Antrenman sırasında, futbolcuların moral motivasyonunu arttırmak için özel müzik istekleriyle oluşturulan şarkı listesi eşliğinde çalışma gerçekleştirildi.

Antrenmana karantina süreci yeni sona eren Kana-Bıyık, Günay ve Diarra ile karantinada bulunan Maxim katılmadı.

Yorumlar (0)