Sarı kırmızılı takımda toplu imza töreni

Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray ekibi, futbolculara toplu imza töreni düzenledi.

SPOR 05.09.2019, 14:12 05.09.2019, 14:22
Sarı kırmızılı takımda toplu imza töreni

2019-2020 sezonu için hazırlıklarını en iyi şekilde tamamlayan Galatasaray, kadrosuna katmış olduğu futbolcular için Türk Telekom Stadı'nda imza töreni düzenledi.Törende en çok dikkat isim, Radamel Falcao oldu.

Taraftarların önünde düzenlenen imza töreninde, kadroya yeni dahil edilen Radamel Falcao, Emre Mor, Adem Büyük, Mario Lemina, Jean Micheal Seri, Okan Kocuk, Taylan Antalyalı, Christian Luyindama ve Şener Özbayraklı ile sözleşme imzalandı.

Milli takımda olduklarından dolayı, Ryan Babel, Steven Nzonzi, Florin Andone ve Jimmy Durmaz imza törenine katılamadı.

Sahaya futbolcuların tek tek davet edilmesiyle başlayan tören, taraftarlara üçlü çektirildikten sonra saha içine kurulan platforma geçilerek devam etti. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdurrahim Bayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay'da platforma çıktı. Daha sonra taraftar önünde transferlerle sözleşme imzalandı.

Klüp Başkanı Cengiz, törende yaptığı konuşmada:

"Galatasaray'ımızın değerli mensupları, sevgili evlatları, fedakar taraftarımız, en büyük camia. Gergin bir transfer döneminin ardından daha sizlerin desteği ve istekleri doğrultusunda sahada mücadele edecek Galatasaraylı aslanları huzurunuza getirmekten çok büyük onur duyuyoruz. Bize verdiğiniz manevi destek için sizlere çok teşekkür ederiz. Taraftarımızın isteğini, TFF'nin yapılandırması çerçevesinde en ucuz transferlerle halletmeye çalıştık. Özellikle değerli Falcao transferinde, maaşının belli bir kısmını yüklenen sponsorumuz Nef'e teşekkür ediyorum. Ne mutlu ki Galatasaraylıyız. Ne mutlu Galatasaraylılara. İyi ki varsınız."

Teknik direktör Fatih Terim'in doğum gününü kutlayan Cengiz, "Bu aslanlarla birlikte, aslanların başındaki sevgili hocamız Fatih Terim'in doğum gününü kutluyorum. Fatih hocamızın Galatasarayla sürekli olarak şampiyonluklara yürümesini diliyorum." ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar (0)