Samuel Eto'o: Bu nefret niye?

Bir dönem Türkiye'de de oynayan efsane yıldız Samuel Eto'o futbol dünyası ve Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi hakkında açıklamalarda bulundu.

SPOR 09.11.2019, 14:37 09.11.2019, 14:41
Samuel Eto'o: Bu nefret niye?

Türkiye'de Antalyaspor ve Konyaspor formaları giyen Kamerunlu efsane oyuncu Samuel Eto’o, Afrikalı oyuncular ve Barcelona kulübünün yıldızı Lionel Messi hakkında açıklamalar yaptı.

Samuel Eto ile ilgili görsel sonucu

Afrikalılar olarak güçlerini göstermeleri gerektiğini ifade eden Eto’o, “Batı medyası dünyayı etkiliyor. Messi’nin attığı golü, Afrikalı bir oyuncunun attığı aynı gole göre daha çok beğeniyoruz. Afrikalı oyuncular gerçek değerleri kadar saygı görmüyor. Afrikalılar arasındaki bu nefret niye, neden bu anlaşmazlık? Bu bir ayıp. Afrika’nın çok güçlü olduğunu göstermeliyiz. Bugün çok iyi Afrikalı oyuncularımız var. İngiltere’de en golcü 3 oyuncu, Mane, Salah ve Aubameyang, bizden ve harika genç oyuncularımızın desteğinin olmaması inanılmaz.” şeklinde konuştu.

Samuel Eto ile ilgili görsel sonucu

"Benden sonra gelen genç jenerasyon için üzülüyorum"

Çok fazla kupa kazandığını belirten yıldız futbolcu, “Hiçbir pişmanlığım yok, çok fazla kupa kazandım ve bu benim için Ballon d’Or ile eşdeğer. Benden sonra gelen genç jenerasyon için üzülüyorum.” dedi.

"Messi topun tanrısı"

Samuel Eto ile ilgili görsel sonucu

Lionel Messi’nin gelmiş geçmiş en efsane oyuncu olduğunu söyleyen Samuel Eto, konuşmasına “Messi futbol tarihinin en iyi oyuncusu. Onu gördüğüm için şanslıyım, onunla iyi bir ilişkim var. Onunla ilgili fikrimi söylediğimde Leo bile objektif olmadığını söylüyor. Messi topun tanrısı.” şeklinde devam etti.

Yorumlar (0)