Samsunspor'dan öğrencilere büyük jest!

Samsunsun'da kırsal kesimde yaşayan çocuklara Samsunspor forması ve maç biletleri hediye edildi.

SPOR 23.10.2019, 11:36
Samsunspor'dan öğrencilere büyük jest!

Samsunspor'da ki yetkililer ve Garip Zeycan Yıldırım Vakfı yöneticileri, takımla beraber Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan Yaylageriş, Sarıyurt Ali Osman Gür ve Yağbasan İlkokullarında eğitime devam eden küçük öğrencilere spor sevgisi kazandırmak ve takımları Samsunspor aralarında bağ oluşmasını sağlamak için Samsunspor forması ve maç bileti hediye etti. Öğrenciler maça davet edildi.

Düzenlenen etkinlik hakkında Ayşegül Ataç, “Son iki senedir Samsunspor ile beraber olmaktan dolayı çok mutluyuz. Biz Garip Zeycan Vakfı olarak her çocuğun, köy okullarında okuyan çocuklarımızın da büyükşehirlerde okuyan çocuklar kadar hakkı olduğunu düşünüyoruz ve onların hiç bir şeyden eksik kalmasını istemiyoruz. Ayrıca Samsun, ülkemizin spor şehri olduğu için onlara spor sevgisini aşılamayı ve Samsunspor'la bağ kurmayı istiyoruz. Bu yüzden onlara bugün Samsunspor forması hediye ettik” şeklinde bir açıklama yaptı.

Forma dağıtımına katılan, Jasper Yıldırım ve Zeycan Rochelle Yıldırım da çocuklara forma dağıtıp sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorumlar (0)