Samsunspor'dan alkışlanacak hareket!

Yılport Samsunspor-Şanlıurfaspor maçına davet edilen kimsesiz çocuklar, karşılaşmanın 55. dakikasında oyuncak yağmuruna tutuldu.

SPOR 24.11.2019, 17:40 12.01.2020, 16:28
Samsunspor'dan alkışlanacak hareket!

Samsunspor Kulübü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün evlerinde kalan 100 çocuğu, Şanlıurfaspor ile oynadığı karşılaşmaya davet etti.

Çocuklar için önceden oyuncakları toplayan Ondokuz Mayıs Üniversitesinin Tiyatro Topluluğu'nda yer alan öğrenciler, yanlarında getirdikleri oyuncakları, ev sahibi takımın 2-0 üstünlüğü ile devam eden maçın 55'inci dakikasında, çocukların bulunduğu yöne doğru atmaya başladılar.

Öğrencilerin çocukları oyuncak yağmuruna tutmasını diğer taraftarlar da alkışladı. Adeta oyuncak yağmuru altında kalan çocuklar, şaşkınlık ve sevinci aynı anda tattı.

Diğer yandan, geçtiğimiz günlerde Yılport Samsunspor ile 5 yıllık resmi anlaşma yapan tecrübeli teknik direktör Ertuğrul Sağlam, geçtiğimiz yıl Süper Lig'de İstiklal Mobilya Kayserispor-Trabzonspor karşılaşmasında aldığı 1 maçlık cezası sebebiyle ilk resmi müsabakasını tribünden takip etti.

Maçın sonunda Yılport Samsunspor 5-0 galibiyet elde etti.

Yorumlar (0)