Şampiyonluk yarışı için kritik 3 hafta!

Süper Lig'de gelecek 3 haftada zirve mücadelesi iyice kızışacak. Zirvedeki 7 takımın birbiriyle yapacağı maçlar, ligin gidişatını değiştirecek.

SPOR 03.02.2020, 15:05
Şampiyonluk yarışı için kritik 3 hafta!

Şampiyonluk yarışı her hafta giderek kızışıyor. Süper Lig'de yarışın kaderini şekilendirecek 3 haftalık periyot, bu hafta başlıyor.

Ligde şampiyonluk yarışındaki Demir Grup Sivasspor (41), Medipol Başakşehir (39), bir maçı eksik olan Trabzonspor (38), Aytemiz Alanyaspor (38), Fenerbahçe (37), Galatasaray (36) ve Beşiktaş (33) arasındaki zorlu yarışta, takımlar 21. haftadan başlayarak kendi aralarında maçlar yapacak.

21. hafta 

Süper Lig'de 21. haftanın önemli maçında Fenerbahçe bir puan önünde bulunan Aytemiz Alanyaspor'u Kadıköy'de konuk edecek.

Aynı hafta puan durumunda ilk iki sırada bulunan Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir de Sivas'ta karşılaşacak.

22. hafta 

Süper Lig'de 22. hafta da benzer bir heyecana sahne olacak.

Yeni teknik direktörü Sergen Yalçın ile şampiyonluk iddiasını artırmak isteyen Beşiktaş, Medipol Başakşehir deplasmanına çıkacak.

Haftanın diğer önemli maçı ise bir maçı eksik Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor arasında Trabzon'da yapılacak.

23. hafta

Haftanın en önemli maçlarında Fenerbahçe, Galatasaray'ı ağırlayacak, Beşiktaş da Trabzonspor'u konuk edecek.

Şampiyonluk yolunda iddialı Demir Grup Sivasspor ile Aytemiz Alanyaspor'un maçı da merakla beklenen karşılaşmalar arasında bulunuyor.

Bu 3 hafta içinde Medipol Başakşehir, Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor ve Galatasaray 2 haftayı deplasmanda geçirecek. Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş ise 2 maçını iç sahada oynayacak.

Yorumlar (0)