Şampiyonluğa haftalar kala kovuldu!

Süper Lig'de bir dönem Beşiktaş'ta oynayan Anderson Talisca'nın kulübü Guangzhou Evergrande'de büyük kriz yaşanmaya devam ediyor. Çin Ligi'nde şampiyonluk isteyen Guangzhou teknik adam Fabio Cannavaro'nun kontratını dondurdu. İtalyan futbolunun önemli isimlerinden biri olan Cannavaro hakkında alınan bu karar herekesi şaşkına çevirdi.

SPOR 02.11.2019, 11:46 02.11.2019, 11:49
Şampiyonluğa haftalar kala kovuldu!

Çin Süper Ligi’nde Anderson Talisca’nın kadrosunda yer aldığı Guangzhou Evergrande’de oldukça ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Ligde 63 puanla zirvede yer alan ve şampiyon olmak isteyen ekipte İtalyan teknik direktör Fabio Cannavaro’nun sözleşmesi donduruldu. Guangzhou Evergrande’ın 13 karşılaşmalık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta Henan Jianye ile oynanan ve 2-2'lik beraberlikle biten karşılaşmanın ardından bozulmuştu.

Guangzhou Evergrande ile ilgili görsel sonucu

Guangzhou Evergrande takımında forma giymekte olan Anderson Talisca, Henan Jianye karşılaşmasının ikinci yarısında oyundan çıkarılınca Fabio Cannavaro'ya tepkide bulunmuş ve karşılaşmadan sonra düzenlenen takım yemeğine katılmamıştı. Maça ilk 11'de forma giyerek başlayan oyuncu, takımının ilk yarıda 2-0'lık skorla geride kalmasının ardından teknik direktör Fabio Cannavaro tarafından ilk yarı sonunda oyundan çıkarılmıştı.

Guangzhou Evergrande bitime 3 hafta kala 63 puanla liderlik koltuğunda otururken hemen arkasında 1 puan farklarla Shanghai SIPG ile Beijing Guoan bulunuyor.

Yorumlar (0)