Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı başlıyor: İşte program!

Avrupa futbolunun kulüp seviyesindeki bir numaralı organizasyonu olarak bilinen Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı başlıyor. Yarı final karşılaşmalarındaki ilk maçlar, 26 Nisan ve 27 Nisan günü oynanacak. 

SPOR 26.04.2022, 11:27 26.04.2022, 17:12
Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı başlıyor: İşte program!

Turnuvada yarı final rövanş karşılaşmaları ise 3-4 Mayıs’ta oynanacak.

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final zamanı!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale kalan Liverpool, Real Madrid, Manchester City ve Villarreal arasında çekilen kurada Real Madrid ve Manchester City eşleşirken, diğer eşleşme ise Liverpool - Villarreal şeklinde oldu.

City ve Real Madrid bugün sahneye çıkıyor

Yarı finalin ilk karşılaşmalarında bugün Manchester City, evinde Real Madrid’i ağırlayacak. İngiliz ekibi, çeyrek finalde bir diğer İspanyol ekibi Atletico Madrid’i 1-0 ve 0-0’lık neticelerden sonra kupanın dışına iterek yarı finale yükselmişti. Real Madrid ise turnuvanın son şampiyonu Chelsea'yi eleyerek bir diğer İngiliz ekibi Manchester City’nin rakibi oldu.

İngiltere’de bugün TSİ 22.00’de başlayacak karşılaşmayı, Romanya Federasyonu’ndan I. Kovacs yönetecek.

Liverpool, Villarreal karşısında

Yarı finalin diğer ayağında ise 27 Nisan Çarşamba (yarın), Benfica’yı eleyen Liverpool, Alman ekibi Bayern Münih’i eleyen Villarreal ile karşılaşacak. Yarı final ilk karşılaşması Liverpool’un evinde oynanacak.

Yorumlar (0)