Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları!

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmelerinin ilk gecesi, nefes kesen maçlara sahne oldu. İşte Devler Ligi'nde gecenin sonuçları...

SPOR 06.04.2022, 00:02 06.04.2022, 00:13 Hakan Öksüz
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları!

Devler Ligi'nde çeyrek final eşleşmelerinin ilk günündeki maçlar nefes kesti. İngiltere Premier Lig'de zirve mücadelesi veren Liverpool, Portekiz ekibi Benfica ile deplasmanda karşılaştı. İngiliz temsilcisi Manchester United ise sahasında İspanyol ekibi Atletico Madrid'i konuk etti.

Liverpool avantajı kaptı!

Bu sezon hem Şampiyonlar Ligi hem de Premier Lig'de şampiyonluk hedefleyen Liverpool, Portekiz deplasmanında Benfica ile kozlarını paylaştı.

İngiliz ekibi, 17'de Konate ile 1-0 öne geçti. 34'üncü dakikada Mane ile farkı ikiye çıkaran Liverpool, devre arasına 2-0 önde girdi. 

Benfica Darwin Nunes'in 49'uncu dakikada kaydettiği golle farkı bire indirdi. 87'de sahneye çıkan Luis Diaz, Liverpool lehine skoru 3-1 yaptı. Karşılaşma bu skorla tamamlandı.

Böylece Liverpool, 13 Nisan Çarşamba günü kendi sahasında oynayacağı rövanş maçı öncesi büyük avantaj yakaladı.

City, deplasmana moralli gidiyor!

Gecenin diğer maçında ise İngiltere ve İspanya'nın iki güçlü ekibi karşı karşıya geldi. Premier Lig'de 1 puan farkla Liverpool'un önünde zirvede yer alan Manchester City, sahasında güçlü İspanyol takımı Atletico Madrid'i ağırladı.

Manchester City, karşılaşmayı Kevin De Bruyne'nin 70'inci dakikada attığı golle 1-0 kazandı.

Atletico, kaleye şut çekemedi!

Konuk ekip Atletico Madrid'in karşılaşma boyunca kaleye hiç şut çekememesi, sosyal medyada gündem oldu. Karşılaşmanın rövanşı, 13 Nisan Çarşamba günü İspanya'da oynanacak!

Yorumlar (0)