Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi'ndeki son 16 turu ilk karşılaşmalarında, Benfica Ajax ile 2-2, Atletico Madrid ise Manchester United ile 1-1'lik skorla berabere kaldı.

SPOR 24.02.2022, 01:45
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Avrupa futbolunun kulüpler seviyesindeki bir numaralı organizasyonunun son 16 turu ilk müsabakasında İspanya ekibi Atletico Madrid sahasında Manchester United ile 1-1'lik skorla berabere kaldı. 

22 yaşındaki genç futbolcu Felix'in 7'inci dakikada kaydettiği gol ile 1-0 öne geçen İspanya ekibi, 80'inci dakikada Elanga'nın golüne önleyemedi ve müsabaka 1-1'lik skorla son buldu.

Rövanş karşılaşmaları 15 Mart'ta

Hollanda ekibi Ajax ise deplasmanda Portekiz ekibi Benfica ile 2-2'lik skorla berabere kaldı ve 2'inci maç için avantaj yakaladı.

Hollanda temsilcisinin gollerini, 18'inci dakikada Tadic ve 29'uncu dakikada Haller kaydetti. Benfica ise 26'ıncı dakikada Haller'in kendi kalesine attığı ve 72'inci dakikada da Yaremçuk'un kaydettiği golle beraberliği elde etti.

Karşılaşmada hem kendi kalesine hem de rakip kaleye gol atan Haller, attığı 11 gol ile bu sezon organizasyonun en golcü futbolcusu konumunda yer alıyor.

Bu iki müsabakanın rövanşları, 15 Mart'ta oynanacak.

Yorumlar (0)