Şampiyonlar Ligi'nde finalistler belli oluyor

Şampiyonlar Ligi yarı final ayağının rövanş maçları, bu akşam ve yarın oynanacak. Milan, ilk maçı 2-0 kaybettiği eşleşmenin rövanşında Inter'i ağırlayacak. İlk Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak isteyen İngiliz ekibi Manchester City ise İspanyol devi Real Madrid'i konuk edecek.

SPOR 16.05.2022, 10:50 17.05.2023, 09:30 Hakan Öksüz
Şampiyonlar Ligi'nde finalistler belli oluyor

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 1 numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde devlet sahne alacak. Bu akşam ve yarın oynanacak maçlar sonucunda finale çıkan ekipler belli olacak. Final maçı, 10 Haziran'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Milano'da dev maç

Yarı final etabının rövanş maçlarının ilki, bu akşam saat 22.00'de başlayacak. İtalyan devlerinin kapışacağı maç, nefes kesecek. Bu kupayı daha önce 7 kez kazanan Milan, Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter'i ağırlayacak. İlk maçı 2-0 kaybeden Milan, iki farklı kazanması halinde final umudunu uzatmalara taşıyacak.

Manchester City'nin konuğu Real Madrid

Turun diğer maçında ise yarın güçlü İngiliz ekibi Manchester City, Şampiyonlar Ligi'ni daha önce 14 kez kazanan kupa canavarı Real Madrid'i ağırlayacak. Karşılaşma 17 Mayıs Çarşamba günü TSİ 22.00'de başlayacak. Pep Guardiola'nın teknik direktörlüğü yaptığı Manchester City, tarihindeki ilk Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak istiyor.

İspanya'da oynanan ilk maç, 1-1'lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Rövanş maçında rakibini dize getiren takım, Milan-Inter eşleşmesinin galibiyle 10 Haziran'da final maçına çıkacak. 

Yorumlar (0)