Şampiyonlar Ligi gruplarına kalan 3 takım belli oldu

Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki en büyük turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde, play-off turu rövanşlarında üç maç yapıldı ve Young Boys, Malmö ile Benfica Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmaya hak kazandı.

SPOR 25.08.2021, 08:58 26.08.2021, 09:33
Şampiyonlar Ligi gruplarına kalan 3 takım belli oldu

Şampiyonlar Ligi’nde oynanan play-off turu rövanş maçlarının ardından gruplarda mücadele edecek 3 takım daha belli oldu.

Dün gece oynanan rövanş maçlarında PSV Eindhoven, ilk maçta deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Benfica’yı, Ferencvaros, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Young Boys’u ve Ludogorets, ilk maçta 2-0 mağlup olduğu Malmö’yü evinde ağırladı.

Benfica Şampiyonlar Ligi’nde

Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile Portekiz temsilcisi Benfica ile Portekiz’de oynanan ilk maç Benfica’nın 2-1 üstünlüğüyle noktalanmıştı. Dün Hollanda’da oynanan rövanş maçında ise maç 0-0 tamamlandı ve Portekiz temsilcisi Benfica Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazandı.

Young Boys Şampiyonlar Ligi’nde

İsviçre temsilcisi Young Boys, ilk maçta 3-2 mağlup ettiği Macaristan temsilcisi Ferencvaros’u, ikinci maçta da 3-2 yenerek adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırdı.

Malmö devler liginde

İsveç temsilcisi Malmö, ilk maçta evinde 2-0 mağlup ettiği Bulgaristan temsilcisi Ludogorets’e konuk oldu. Rövanş maçını 2-1 kaybeden Malmö, her iki maç sonunda gol averajı üstünlüğü dolayısıyla tur atladı ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazandı.

Gecenin sonuçları şu şekilde:

Ferencvaros - Young Boys: 2-3, 2-3

PSV Eindhoven - Benfica: 1-2, 0-0

Ludogorets - Malmö: 0-2, 2-1

Yorumlar (0)