Şampiyon Trabzonspor uzatmada yakalandı!

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, Hatayspor deplasmanında uzatma dakikalarında yediği golle 1 puana razı oldu.

SPOR 06.05.2022, 22:15 07.05.2022, 01:50 Hakan Öksüz
Şampiyon Trabzonspor uzatmada yakalandı!

Süper Lig'de bitime önceki hafta Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan ve 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, 36'ncı hafta maçında Hatayspor ile karşılaştı. Salı günü Kayserispor ile Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçına çıkacak olan bordo mavililer, rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıktı. 

Bakasetas penaltıyı kaçırdı

Trabzonspor'da Cornelius, Abdülkadir Ömür, Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Nwakaeme gibi önemli oyuncular yedek soyundu. Karşılaşmanın 10. dakikasında konuk ekip Trabzonspor penaltı kazandı. Yunan orta saha Bakasetas, penaltı atışından yararlanamadı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Perdeyi Djaniny açtı!

İkinci yarı Trabzonspor baskısıyla başladı. Dakikalar 48'i gösterirken sahneye çıan Djaniny, Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi. Maçın kalan bölümünde dengeli bir oyun vardı. Ev sahibi Hatayspor, zaman zaman Trabzonspor ataklarına karşılık vererek rakip kaleye yüklendi.

Mame Diouf son sözü söyledi

Karşılaşmanın bu skorla biteceği beklenirken 90+4'te sahneye çıkan Mame Diouf, skora 1-1'lik eşitlik getirdi. Karşılaşma bu skorla noktalandı. Böylece Trabzonspor bitime iki hafta kala puanını 78'e yükseltti. Hatayspor ise 50 puana yükseldi.

Gaziantep FK-Kayserispor maçında goller peş peşe geldi!

Süper Lig'de gecenin diğer maçında Gaziantep FK, sahasında Kayserispor'u konuk etti. Ev sahibi ekip, Kayserispor'un 26'ncı dakikada bulduğu gole 1 dakika sonra Maxim ile cevap verdi. Bu sonuçla birlikte Gaziantep FK puanını 43'e, Kayserispor ise 44'e yükseltti.

Yorumlar (0)