Şampiyon Trabzonspor, İstanbul'da galip!

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan 37'nci hafta maçında Altay'ı 2-1 mağlup etti.

SPOR 15.05.2022, 18:10 16.05.2022, 01:36 Hakan Öksüz
Şampiyon Trabzonspor, İstanbul'da galip!

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Altay ile kozlarını paylaştı. Ligden düşmesi kesinleşen Altay takımı, maçın başında sahaya giren Trabzonsporlu futbolcuları alkışlayarak karşıladı. 

İbrahim Öztürk'ün ters vuruşu Trabzon'u öne geçirdi

Karşılaşmada ilk gol 19'uncu dakikada geldi. Serkan Asan'ın ceza sahası içine yaptığı ortaya müdahale etmek isteyen Altaylı İbrahim Öztürk ters bir vuruşla topu kendi filelerine gönderdi. Trabzonspor, bu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Martin Rodriguez'in füzesi, skoru eşitledi

Dakikalar 70'i gösterirken sahneye çıkan Martin Rodriguez, ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşla fileleri havalandırdı. Uğurcan Çakır'ın köşeye giden sert topa yaptığı müdahale yetersiz kaldı. Rodriguez'in şık golüyle birlikte skora 1-1'lik eşitlik geldi.

Nwakaeme son sözü söyledi!

84'üncü dakikada atılan ara pasta ceza sahasına hareketlenen Edin Visca, rakibinin müdahalesi sonrası yerde kaldı. Bu müdahale sonrası hakem Kadir Sağlam penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktaya giden Nwakaeme, topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderdi. Bu golle Trabzonspor 2-1 öne geçti.

Mücadelenin kalan bölümünde başka gol olmayınca şampiyon Trabzonspor, ligden düşen Altay'ı 2-1 yendi. Bu sonuçla birlikte Trabzonspor, puanını 81'e yükseltti. 18'inci sıradaki Altay ise 34 puanda kaldı.

Yorumlar (0)