Şampiyon Diyarbekirspor, kupayı şehit emniyet müdürünün mezarına götürüyor

Ligin son haftasına Bucaspor 1928’in 3 puan önünde lider olarak giren Diyarbekirspor, 2. Lig'e yükselmesi için yeterli olan 1 puanı Arnavutköy Belediyespor’dan alarak şampiyon oldu. Güneydoğu temsilcisi, kupayı şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın mezarına getirecek.

SPOR 01.05.2021, 18:31 02.05.2021, 15:56
Şampiyon Diyarbekirspor, kupayı şehit emniyet müdürünün mezarına götürüyor

3. Lig 1. Grup'ta son viraja 67 puanla lider olarak giren Diyarbekirspor, 47 puanla 5. sırada giren ve play-off için en az 1 puana ihtiyaç duyan Arnavutköy Belediyespor ile kozlarını İstanbul’da paylaştı. Arnavutköy Bolluca Stadyumu'nda saat 15.00 sularında başlayan müsabaka, golsüz beraberlikle neticelendi ve Diyarbekirspor şampiyon olarak 2. Lig'e yükselme başarısı gösterdi. 



Sosyal medyada kutlandı

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Diyarbekirspor cephesinde adeta bayram havası yaşandı. Oyuncular, yöneticiler ve teknik heyet uzun bir süre şampiyonluk sevinci yaşadı. Bazı oyuncular ve yöneticiler omuzlara alındı. Kutlamanın ardından Diyarbekirspor, şampiyonluk kupasını TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) yetkililerinin elinden aldı.

Güneydoğu ekibinin şampiyon olması, sosyal medyada platformlarında büyük yankı uyandırdı. Diyarbekirspor'a gönül verenler, ulaşılan başarılardan dolayı futbolcuları, hocaları ve yöneticileri kutladı. 

Şehit Emniyet Müdürü'nün mezarına gidilecek

Şampiyon ekip, geceyi İstanbul’da geçirecek ve yarın Sakarya’ya bağlı Hendek ilçesinde bulunan şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın mezarını ziyarette bulunacak. 

Diyarbekirspor, bayramın ardından kentte COVID-19 tedbirleri altında şampiyonluk kutlaması gerçekleştirmeyi planlıyor.







Yorumlar (0)