Samet Aybaba, Adana Demirspor’un yeni teknik direktörü oldu!

Adana Demirspor, teknik direktör Samet Aybaba ile anlaştı. Takımla 2.5 yıllık bir sözleşme yapan Aybaba, doğduğu ile geri dönüyor.

SPOR 22.02.2021, 16:50 22.02.2021, 16:52
Samet Aybaba, Adana Demirspor’un yeni teknik direktörü oldu!

Ocak 2021’de Kayserispor ile yolları ayıran teknik direktör Samet Aybaba, doğduğu il Adana’nın takımı Adana Demirspor ile anlaştı. Aybaba, Adana Demirspor ile iki buçuk yıllık bir sözleşme imzaladı. Heyecanlandırıcı haber, kulübün sosyal medya hesabında paylaştı.

Aybaba, daha önce de Adana Demirspor ile çalışmıştı

Daha önce Beşiktaş, Ankaragücü, Bursaspor, Antalyaspor, Eskişehirspor, Sivasspor ve son olarak Kayserispor gibi takımlarda görev alan Samet Aybaba, daha önce de 1994-1995 ve 2014-2015 dönemlerinde de Adana Demirspor’da görev yapmıştı. Adana Demirspor kulübünün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, camianın yakında tanıdığı bir kişi olduğu Aybaba’nın, takımı hedefe ulaştırma adına önemli bir misyon üstleneceğine inandıkları belirtildi.
 

Sosyal medyada duyuruldu

Sosyal medyada Aybaba'nın kulülbe katılacağının duyurulmasıyla, Kulüp başkanı Murat Sancak'ın da sözlerine yer verildi. Sancak, bu olayın gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan yönetici Metin Korkmaz'a da teşekkürlerini sundu.Aybaba’nın gelecek günlerde takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Yorumlar (0)