Samatta: Param cenazeme gelemez!

Fenerbahçe forması giyen Mbwana Samatta, materyale hiçbir zaman önem vermediğini belirterek, "evinin, parasının veya arabasının cenazesine gelmeyeceğini" söyledi. 

SPOR 23.10.2020, 12:42 23.10.2020, 12:49
Samatta: Param cenazeme gelemez!

Fenerbahçe forması giyen Mbwana Samatta, hem takımına hem de inancına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe'de tüm futbolcuların ciddi anlamda kaliteli olduğunu belirten Tanzanyalı golcü, bunu antrenmanlarda da fark edebildiğini söyledi.

"Çok fazla gol atmayı hedefliyorum"

27 yaşındaki futbolcu, bütün forvet oyuncularının çok kaliteli olduğuna dikkat çekerek, çok fazla gol atmayı dilediğini ifade etti.

Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu belirten Mbwana Samatta, takımda mutlu olduğunu kaydetti.

"Şampiyon olmak istiyoruz"

Tanzanyalı golcü, şampiyon olmayı hedeflediklerini vurgulayarak, takımın biraz daha oturabilmesi için beklemek gerektiğini ancak oyuncuların her türlü fantastik olduğunu söyledi. 

Didier Drogba'yı kendisine örnek aldığını aktaran 27 yaşındaki futbolcu, oyun tarzını çok beğendiğini ve onu seyretmekten zevk aldığını ifade etti. 

"Yoksul bir hayattan geldim"

Mbwana Samatta, paylaşmayı çok sevdiğini belirterek, Müslüman olduğunu ve hadisin de bunu istediğini belirtti.

Ayrıca yoksul bir hayattan geldiğini ancak şu anda araba, ev ve yemeğe sahip olduğunu kaydeden Tanzanyalı golcü, şu anda dünyada su ve yiyecek bulamayan insanların olduğunu söyledi. 

"Materyal benim için önemli değil"

27 yaşındaki futbolcu, cenazesine insanların gelmesini istediğini ancak evinin, parasının veya arabasının cenazesine gelemeyeceğini ifade etti.

Tabutunu insanların taşıyacağını belirten Mbwana Samatta, materyale önem vermediğini, paylaştıkça mutlu hissettiğini kaydetti.

"Elimdekini muhtaç insanlarla paylaşıyorum"

Tanzanyalı golcü, karşısındaki insanı mutlu etmenin kendisi için önemli olduğuna dikkat çekerek, kendisinde fazla olan şeyleri muhtaç insanlarla paylaştığını ifade etti.

27 yaşındaki futbolcu, "Bir insanın sokakta yattığını görüp mutlu bir şekilde yaşamayı sürdürürsem şeytanım." dedi.

Yorumlar (0)