Salzburg'un genç yıldızı Haaland, paylaşılamıyor!

Salzburg’un gol makinesi Erling Haaland, paylaşılamayan oyuncu oldu. Avusturya takımının önceki akşam Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’u konuk ettiği maçı aralarında; Barcelona ve Manchester United’ın da bulunduğu 40 farklı kulübün scout ekibinin takip ettiği ifade edildi.

SPOR 12.12.2019, 11:59
Salzburg'un genç yıldızı Haaland, paylaşılamıyor!

Avusturya Ligi temsilcisi RB Salzburg’la bu sezon ortaya koyduğu muhteşem performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Erling Haaland, gündemden bir türlü düşmüyor. Bu sezon 22 maçta 28 gol kaydeden genç yıldız, Avrupa’nın dev kulüplerinin radarına girdi. Salzburg’un önceki akşam Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’u Red Bull Arena’da konuk ettiği karşılaşmaya Haaland’ı izlemesi için 40 kulübün scouting ekibini gönderdiği açıklandı. 

erling haaland ile ilgili görsel sonucu

İlk 11’de başladığı maçta 75 dakika sahada kalan genç oyuncu, bu karşılaşmada gol atamadı.

erling haaland ile ilgili görsel sonucu

Barcelona, Manchester City, Manchester United ve Real Madrid gibi dev takımların scout ekiplerinin izlediği Haaland’ın, Ocak ayında bu ekiplerden birine transfer olacağı düşünülüyor. İngiliz ve İspanyol basınlarında yer alan haberlerde dev kulüplerin, genç yıldız için şimdiden 50 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ileri sürüldü. Ancak Avusturya basını ise Haaland’ın 30 milyon Euro karşılığında Salzburg’un kardeş kulübü RB Leipzig’e transfer olabileceğini iddia ediyor.
 

Yorumlar (0)