Sahaya atlayan YouTuber gözaltına alındı

Süper Kupa Finali'nde sahaya atlayan Ali Abdülselam Yılmaz adliyeye sevk edildi

SPOR 15.08.2019, 13:53 15.08.2019, 19:14
Sahaya atlayan YouTuber gözaltına alındı

Liverpool ile Chelsea arasında dün Vodafone Park'ta yapılan UEFA Süper Kupa final maçında sahaya giren Ali Abdülselam Yılmaz ve beraberindeki 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Yılmaz, karşılaşmanın 14. dakikasında sahaya atlayarak koşmaya başlamış, güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak saha dışına çıkarılmıştı.

Sahaya atlayan Yılmaz ile beraber stadyuma geldikleri ve Yılmaz'ın videosunu çektikleri belirlenen E.D, Y.Y, F.Y, ve C.Ö de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yılmaz'ın, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen ilk sorgusunda Süper Kupa Finali'ni izlemek için stadyuma geldiğini, maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak kaleye doğru koşmaya başladığını söylediği belirtildi.

HABERİN AYRINTILARI

Yılmaz'ın ayrıca, gerçekleştirdiği hareketin önceden planlanmadığını ve beraberindeki arkadaşlarının video ve fotoğraf çektiğinden habersiz olduğunu söylediği ifade edildi.

Youtube'daki kanalında çektiği videoları yayınlayan Ali Abdülselam Yılmaz'ın, Liverpool ile Chelsea arasında dün Vodafone Park'ta yapılan UEFA Süper Kupa final maçında, ilgi çekmek için sahaya atlaması kamuoyunda tepki çekmişti.

Yorumlar (0)