Sahada skandal! Oyuncu hakemi yumrukladı

Almanya C-Ligi'ndeki FSV Munster - TV Semd karşılaşmasına sahalarda asla görülmek istenmeyen bir olay yaşandı. FSV Munster takımında oynayan Hayri G. atmış olduğu yumrukla karşılaşmayı yöneten hakemi hastanelik etti.

SPOR 30.10.2019, 09:44 30.10.2019, 09:49
Sahada skandal! Oyuncu hakemi yumrukladı

Almanya’da hakemi döven oyuncu gündemde skandal etkisi yarattı. Bu vahşet FSV Munster ve TV Semd arasındaki amatör lig karşılaşmasında dakika 85'i gösterirken yaşandı.

Munster takımında forma giymekte olan Hayri Güven kırmızı kart gösteren karşılaşmayı yöneten hakame birden yumruk attı. Atılan yumruğun ardından bir anda yere yığılan ve bilincini kaybeden hakem Nils C. helikopterle hastaneye götürüldü.

FSV Munster ile ilgili görsel sonucu

FSV Munster kulübünün başkanı Hans-Peter Samoschkoff basına yapmış olduğu açıklamada 28 yaşındaki futbolcunun ömür boyu kulüpten men edildiğini, kulübün de ligden yer almayacağını açıklayarak sözlerine, "Oyuncular sadece gelip kişisel eşyalarını alacak, özür dilenmesinin bir önemi yok." şeklinde devam etti.

Hayri Güven hakkında tüm bu olayların ardındanpolis tarafından soruşturma da başlatıldı. Saldırı sonrası beyin sarsıntısı geçiren hakemin konuşma zorluğu yaşadığı ifade edildi.

Yorumlar (0)