‘Sahada olmayan bir rakip’

Real Madrid kulübünün Galatasaray'ı 6-0 yenilgiye uğrattığı maçın sonrasında İspanyol AS gazetesi yorumcuları, sarı-kırmızılı takımın kötü oyununu gündeme aldı.

SPOR 07.11.2019, 12:54 07.11.2019, 12:57
‘Sahada olmayan bir rakip’

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 4. hafta maç programında Galatasaray’ı 6-0 yenerek gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde eden İspanyol devi Real Madrid, İspanya’daki tüm gazetelerin manşetinde büyük yer kapladı.

galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Oynamış olduğu futbol ile  bu sezon eleştirilen El Galacticos’un Galatasaray karşılaşması ile “iyileştiğini”nin altını çizen yazarlar,  Galatasaray kulübünün kötü bir futbol sergilediğini ifade etti.

galatasaray ile ilgili görsel sonucu

İspanyol AS Gazetesi’nde yer alan haberde; Luis Nieto imzalı yazıda Galatasaray’ın dün geceki performansı hakkında çarpıcı açıklamalar yapıldı. ‘Sahada olmayan bir rakip’ başlığı ile yazılan yazıda Galatasaray'ın 27 karşılaşmada 2 galibiyet olarak gösterilen istatistiğe uygun bir oyun sergilediğini vurgulayarak: “Felaket. Hücumda hiç var olmayan çok yumuşak bir takım iki çabuk golle illüzyondan uyandı.  Galatasaray ile her şeyi kazanan ve her şeyi kaybeden Terim (şimdi ikinci seçeneğe daha yakın) Madrid’in hastalığının iyileşmesine yardımcı oldu.”

galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Spor yorumcusu Tomas Rencora da sarı-kırmızılı takımın eski günlerinden uzak olduğunu belirterek “2001 yılında 7000 taraftar ile Bernabeu’yu doldurduklarında da 3-0 yenilmişlerdi ama kalede Taffarel, ilerde Hagi ve Jardel vardı. Şimdi sıradan, cesareti kırılmış, savunması Çin porseleni gibi kırılgan bir takım izledik" dedi.

İlgili resim

Aynı zamanda AS gazetesi karşılaşma hakkında haberinde Galatasaray'da forma giyen oyunculardan sadece Mario Lemina’ya puan verirken diğer futbolculara hiçbir puan vermedi.

Yorumlar (0)