Sadio Mane: Salah ile aramızda bir sorun yok!

Liverpool takımının Senegalli yıldız futbolcusu Sadio Mane, Muhammed Salah ile aralarında herhangi bir sorun olmadığını belirtti.

SPOR 17.10.2019, 12:11
Sadio Mane: Salah ile aramızda bir sorun yok!

Liverpool'un Eylül'de Burnley takımını 3-0 yenilgiye uğrattığı karşılaşmada Muhammed Salah'a kendisine pas vermediği nedeniyle tepkisini ortaya koyan Sadio Mane, konu ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

Mane, karşılaşmadan çıktıktan sonra birkaç dakika önce kendisine uygun pozisyonda pas vermeyen Muhammed Salah'a tepkide bulunmuş ve ikilinin aralarının bozuk olduğu iddiaları gündeme gelmişti.

"Biraz sinirliyim"

Tepkisinin sebebi hakkında Mane, "Bir yanlış anlaşılma oldu. Sadece takıma yardım etmek istiyorum. Manchester City'i izliyorsunuz. Bazı maçlarda 5-6 gol atıyorlar ve maçı en çabuk şekilde bitirmeye çalışıyorlar. Bizim de bu fırsatları yakaladığımızda işi bitirmeliyiz. Bu yüzden biraz sinirliydim" şeklinde bir açıklamada bulundu.

sadio mane ile ilgili görsel sonucu

Karşılaşmanın ardından Salah ile konuştuklarını belirterek, "Maçtan sonra Salah, 'Neden sinirlisin Sadio?' dedi. Ben de 'Bana topu vermen gerekiyordu' yanıtını verdim. O da 'Seni görmedim. Biliyorsun sana karşı seninle bir sorunum yok' dedi. Şu an Salah ile aramızda bir sorun yok. Konuştuk ve her şey eskisi gibi oldu. Bazen mesajlaşıyoruz, telefonda konuşuyoruz, hiçbir sorun yok" dedi.

Wijnaldum ve takımın, kendisi ile dalga geçtiğini ifade eden Sane, konuşmasına "Wijnaldum, insanları kızdırmayı seviyor. Soyunma odasında herkesin gelmesini bekledi ve yüksek sesle 'Salah, Mane neden sana vurmak istedi?' diye sordu. Ve tüm takım gülmeye başladı" şeklinde devam etti.
 

Yorumlar (0)