Sadık Çiftpınar kadro dışı bırakıldı

Yeni Malatyaspor'un Kasımpaşa ile kozlarını paylaştığı maçta ev sahibi takımın kaptanı Sadık Çiftpınar ile Yeni Malatyasporlu taraftarlar arasında gerginlik meydana geldi. Kulüp yönetimi, Çiftpınar'ın kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

SPOR 19.03.2022, 18:40 20.03.2022, 13:06
Sadık Çiftpınar kadro dışı bırakıldı

Süper Lig’deki 30'uncu hafta müsabakasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, evinde Kasımpaşa’yı misafir etti. Konuk ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile girilen son dakikalarda, ev sahibi ekip taraftarları ile takım kaptanı Çiftpınar arasında gerilim meydana geldi.

Kadro dışı bırakıldı

Yeni Malatyaspor, defans oyuncusunu süresiz kadro dışı bıraktıklarını duyurdu. 

Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından konuya ilişkin olarak gerçekleştirilen açıklamada “Profesyonel oyuncumuz Sadık Çiftpınar, bugün oynanan Kasımpaşa maçında sergilediği disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Değerli kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.
 

Oyundan alındı

Taraftarların yoğun tepkisi üzerine kaptanlık pazubandını çıkartan Çiftpınar, kenara doğru gelerek oyundan çıkmayı talep etti. Kasımpaşa ve Yeni Malatyasporlu futbolcular, Çiftpınar’ı ikna etmeye çabaladı.

Bir süre sonra sakinleşen Çiftpınar, oyuna tekrar geri döndü. Fakat taraftarlar ile arasındaki gerilimin devam etmesi üzerine deneyimli futbolcu, karşılaşmanın 79'uncu dakikasında yerini Philip Awuku’ya bıraktı.

Yorumlar (0)