Ryan Babel'in, Galatasaray macerası kısa sürdü!

Galatasaray'da Henry Onyekuru transferinin ardından akıbeti merak edilen Ryan Babel, ülkesine dönüyor. Hollanda ekibi Ajax’la kiralık olarak anlaşma sağlayan oyuncunun, iki kulübe de yardımcı olmak için maaşından feragat ettiği ifade edildi.

SPOR 09.01.2020, 14:23 12.01.2020, 15:18
Ryan Babel'in, Galatasaray macerası kısa sürdü!

Ryan Babel’in Galatasaray macerasının sonuna geldi. Sezon başında Fulham’dan bonservis bedelsiz olarak transferi gerçekleşen 33 yaşındaki oyuncu, şu sıralarda ülkesine dönmenin hazırlıklarını yapıyor.

İlk yarıda attığı 5 golle takımın en skorer oyuncusu olmasına rağmen, hem taraftarla olan negatif diyaloğu hem de oyunu yavaşlatmasından dolayı gözden düşen Babel, eski takımı Ajax’la anlaşma sağladı. Hollanda ekibi, başarılı oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katacak.

Resmî açıklama bekleniyor

Hollandalı oyuncunun menajeri Haatrech, dün yaşanan transfer gelişmesi hakkında, “Maaşının bir kısmını Galatasaray’a bırakıp Ajax’a gitmeye hazır. Bu transferde hem Ajax’a hem de Galatasaray’a yardımcı olmak istiyor” açıklamasında bulundu. Hollanda medyası da kulübün resmî açıklama yapmaya hazırlandığını yazdı. 

Sarı-kırmızılı ekipte yıllık 2.5 milyon Euro’ya forma giyen Babel, Ajax’ta çok daha düşük bir ücretle oynayacak.
 

Yorumlar (0)