Ryan Babel'den Galatasaraylıları kızdıracak itiraflar: "Vizyonları yok..."

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ryan Babel, Galatasaray dönemini ve derbilerle ilgili açıklamalar yaptı. Galatasaray’ın transfer politikasını eleştiren Babel, "Geçen yıl Galatasaray yaşlı futbolcuları gönderip, genç futbolcular aldı. Galatasaray, beni yaşlı diye gönderip benimle aynı yaştaki Mertens’i aldı. Üstelik benden daha çok kazanıyor. Bu, kulübün net bir vizyonu olmadığını gösterir." sözlerini kullandı.

SPOR 26.09.2022, 15:25 27.09.2022, 13:29
Ryan Babel'den Galatasaraylıları kızdıracak itiraflar: "Vizyonları yok..."

Yeni sezonda yeni bir kadro kuran Galatasaray, adeta transferde şov yapmıştı.

Babel, Galatasaray yıllarını anlattı

Kadrosunu Mertens, Mata ve Icardi gibi yıldızlarla güçlendiren sarı-kırmızılılar, Feghouli ve Babel gibi geçtiğimiz sezon taraftarın tepkisini çeken oyuncularla yollarını ayırmıştı.

Galatasaray'ın yollarını ayırdığı Ryan Babel, 1. Lig ekibi Eyüpspor ile anlaşmış ve kulübe imza atmıştı.

Hollandalı futbolcu, Galatasaray'da yaşadıklarını ve derbilerle alakalı açıklamalarda bulundu. 

"Galatasaray'ın vizyonu yok"

Babel, "Geçen yıl Galatasaray'da yaşlı futbolcuları gönderip, genç futbolcuları aldı. Galatasaray, yaşlı diye beni gönderip benimle aynı yaşta ve benden daha maliyetli Mertens’i transfer etti. Bu, kulübün net bir vizyonu olmadığını gösterir." sözlerini kullandı.

"En ateşli derbiler Beşiktaş-Fenerbahçe"

Derbilerle ilgili açıklama yapan Babel, "Benim zamanımdaki en ateşli derbiler Beşiktaş-Fenerbahçe derbileriydi." şeklinde konuştu.

"Çalıştığım en iyi hoca Torrent"

Çalıştığı en iyi hocayı da açıklayan Hollandalı futbolcu Babel, "Türkiye'de çalıştığım en iyi hoca Torrent. Ne istediğini futbolculara net bir şekilde ifade ediyordu. Bu sezon Torrent olsa daha iyi şeyler yapabilirdi. Geçen yıl kadro çok kötüydü. Guardiola olsa bile berbat işler yapabilirdi." sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)