Ryan Babel'den, Ajax açıklaması!

Başarılı oyuncu Ryan Babel, Ajax'a transferini tamamlamak için gittiği Hollanda'da ilk açıklamalarda bulundu.

SPOR 10.01.2020, 09:18 12.01.2020, 15:14
Ryan Babel'den, Ajax açıklaması!

Galatasaray’dan Ajax’a transfer olan Ryan Babel Hollanda’ya iniş yaptı ve ilk açıklamalarda bulundu. De Telegraaf’ın haberine göre; Babel açıklamasında, “Ülkeme ve Amsterdam’a geri döndüm. Her şey çok hızlı oldu. Geri dönmek çok ilginç oldu. Ama mutluyum. Ben her zaman Ajax taraftarı oldum, bu bir sır değil. Ajax’ın 9 yıllık uzak olduğum dönemde nasıl geliştiğini görmek de güzeldi.” sözlerine yer verdi.

"Her iki tarafa da yararlı olabileceğim bir durum"

“Kulübüm Ajax için tekrar oynama fikri çok onur verici bir şey ama karar tamamen bende değildi. Buraya gelebilmem için her iki tarafa da yararlı olabileceğim bir durum ortaya çıkınca seçim yapmam kolay oldu ve hızlıca transfer tamamlandı.”

Sarı-kırmızılı ekipte aldığı ücretin bir kısmından feragat etmek zorunda olduğunun hatırlatılmasının ardından başarılı oyuncu, “Bu durumu kendime Avrupa Şampiyonası sırasında ödeyebileceğim bir yatırım olarak gördüm. Futbol oynamak için çalışan bir takıma geldim. Galatasaray’da ilk yarı yıl biraz zor geçti” dedi.

Ajax’ın mevcut kadrosu içerisinde hangi mevkiide oynayacağına yönelik kendine yöneltilen soruya ise, “Bunu ben şimdiden söyleyemem. Bana bağlı bir konu değil. Çalışmalarımı yapacağım ve antrenörümüzün beni nasıl kullanacağını göreceğim. Ben her zaman bir takım oyuncusu oldum. Ajax’ın harika kadrosu var. Bu yüzden bir an önce çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum” yanıtını verdi.

Yorumlar (0)