Ronaldo'nun sözleşmesi feshedildi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo'nun kontratının feshedildiğini duyurdu.

SPOR 22.11.2022, 21:20 23.11.2022, 17:05
Ronaldo'nun sözleşmesi feshedildi

Manchester United ile Cristiano Ronaldo'nun yolları, 37 yaşındaki golcü futbolcunun, bir televizyon kanalında yayımlanan programda ses getiren röportajından yedi gün sonra ayrıldı.

Kulüpten açıklama

Kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Ronaldo'nun mukavelesinin karşılıklı anlaşma neticesinde feshedildiği duyuruldu. ManU formasıyla çıktığı 346 müsabakada 145 gol kaydeden Ronaldo'ya, takıma katkısından ötürü teşekkür edildi.

İlk 11'e girmekte zorlanıyordu

ManU'daki ilk döneminde (2003-09) üç İngiltere Premier Lig, bir de UEFA Şampiyonlar Ligi kupası kazanan Ronaldo, teknik patron Erik ten Hag idaresindeki takımda ilk 11'e girmekte bir hayli zorlanıyordu.

"İhanete uğramış gibi hissediyorum"

Senenin oyuncusuna verilen ödüllerden Ballon d'Or'u beş, FIFA En İyi'yi ise iki kez kazanan Ronaldo, bahse konu televizyon programında, Erik ten Hag'ın da aralarında olduğu birkaç kişinin kendisini Manchester United'dan göndermeye çabaladığını ve ihanete uğramış gibi hissettiğini ifade etmişti.

Yorumlar (0)