Ronaldo'nun sıradaki adresi Arabistan mı olacak?

İddialara göre Manchester United'dan ayrılan 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi El Nassr ile anlaşmaya çok yakın. Suudi Arabistan ekibinin Ronaldo'ya yıllık 200 milyon avroluk net maaş teklifi sunduğu iddia edildi.

SPOR 30.11.2022, 14:34 01.12.2022, 08:55 Hakan Öksüz
Ronaldo'nun sıradaki adresi Arabistan mı olacak?

Yıllar sonra döndüğü İngiliz ekibi Manchester United ile olaylı şekilde yollarını ayıran Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı merak ediliyor. Portekiz Milli Takımı ile Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda oynayan 37 yaşındaki yıldız futbolcunun kariyerindeki sonraki durağın, Suudi Arabistan olduğu öne sürülüyor.

"Yıllık 200 milyon önerdiler" iddiası

Manchester United ile yollarını ayırmasının ardından kulüpsüz kalan Ronaldo, "Yeni bir meydan okumanın zamanı geldi." diyerek hayranlarını heyecanlandırmıştı. İspanyol gazetesi Marca'ya göre Ronaldo'nun yeni adresi, Suudi Arabistan ekibi El Nassr olacak. Ronaldo ile 2,5 yıllığına anlaşmak isteyen El Nassr'ın, yıldız futbolcuya 500 milyon avroluk sözleşme teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Dünya Kupası'nın ardından belli olacak

Teknik direktörlüğünü Rudi Garcia'nın yaptığı El Nassr'ın Ronaldo'yu kadrosuna katarak ismini duyurmak istediği belirtiliyor. Avrupa'da bulunan hiçbir kulübün Ronaldo'ya bu kadar para vermeyeceğinin altını çizen İspanyol basını, yıldız futbolcunun tercihinin Dünya Kupası'nın ardından netleşeceğini bildirdi.

Ronaldo için Real Madrid iddiası

Basına daha önce yansıyan iddialardan biri de Ronaldo'nun yarım sezonluğuna İspanyol ekibi Real Madrid'e transfer olacağı yönündeydi. Benzema'nın sakatlanmasının ardından Fransız futbolcunun yerine yıldız bir ismi kadrosuna dahil etmek isteyen İspanyol devinin, Ronaldo ile anlaşacağı öne sürülmüştü. İddialardan bir diğeri ise Ronaldo'nun, Amerikan Futbol Ligi MLS'ye transfer olacağı yönündeydi.

Yorumlar (0)