Ronaldo'nun ikinci testi de pozitif!

Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo'ya ikinci kez uygulanan yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi de pozitif çıktı. 

SPOR 22.10.2020, 17:21
Ronaldo'nun ikinci testi de pozitif!

İtalyan ekibi Juventus'ta top koşturan Cristiano Ronaldo, 13 Ekim günü yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığı öğrenilmişti. Yıldız futbolcunun, evinde karantina altına alındığı belirtilmişti. 

Tecrübeli futbolcudan kötü haber geldi. Cristiano Ronaldo'ya ikinci kez uygulanan yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi de pozitif çıktı. 

Yıldız futbolcunun, 28 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan Barcelona mücadelesinin kadrosunda olmayacağı ifade edildi. 

35 yaşındaki futbolcu, Real Madrid ile yolları ayırmasının ardından Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi ile hiç karşılaşamamıştı. Cristiano Ronaldo'nun, Şampiyonlar Ligi mücadelesinde yer alamayacağı için çok üzgün hissettiği öğrenildi. 

Tecrübeli futbolcunun yeni tip koronavirüs (Covid-19) belirtilerinden herhangi birisini göstermediği bildirildi. Evinde gözlem altında tutulan Portekizli yıldıza, ilerleyen günlerde üçüncü defa yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi uygulanacak. 

Lionel Messi, bir süre önce yaptığı açıklamada, Cristiano Ronaldo'yu özlediğini söylemişti. Cristiano Ronaldo'yu kupaları kaldırırken görmenin kendileri için zor olduğunu belirten Lionel Messi, yine de kendisinin La Liga'ya prestij kazandıran bir futbolcu olduğunu ifade etmişti. 

Yorumlar (0)