Ronaldo'nun fethetmediği gönül kalmadı

Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo'nun ülkesi Portekiz'de sahibi olduğu lüks oteller zincirini, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) hastalarının ücretsiz faydalanması için hastaneye dönüştüreceği açıklandı.

SPOR 15.03.2020, 15:52 15.03.2020, 16:01
Ronaldo'nun fethetmediği gönül kalmadı

Juventus'un ve Portekiz Milli Takımı'nın dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'dan anlamlı bir hareket daha geldi. İspanyol Marca gazetesinin haberine göre; CR7 ülkesinde sahip olduğu lüks oteller zincirini, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) hastaları için hastaneye dönüştürerek hem ülkesine hem de halkına hizmet etme kararı aldı.

Haberde Cristiano Ronaldo'nun lüks otelleri devletin hizmetine açmaya karar verdiği ve Covid-19 (yeni tip koronavirüs) tedavilerinin bu hastanelerde ücretsiz yapılacağı bilgisi verildi.

Doktorların maaşını da Ronaldo ödeyecek

Tamamen ücretsiz şekilde hastaların tedavi edileceği açıklanan otellerde ayrıca Cristiano Ronaldo'nun bu uğurda hastanede çalışacak tüm doktor ve personele de maaşlarını kendi cebinden vereceği ifade edildi.

Cristiano Ronaldo İtalya Serie A ve Şampiyonlar Ligi'ne ara verilmesi nedeniyle Portekiz'in Madeira adasında izole bir şekilde yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti.

Yorumlar (0)