Ronaldo'dan Türkiye'ye destek

Cristiano Ronaldo'nun imzasının bulunduğu forma depremzedelere yardım amacıyla açık artırmayla satışa sunulacak ve elde edilen gelir Ahbap Derneğine bağışlanacak.

SPOR 07.02.2023, 23:36 09.02.2023, 18:12
Ronaldo'dan Türkiye'ye destek

Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo'nun imzasının bulunduğu forma depremzedelere yardım amacıyla açık artırmayla satışa çıkarılacak.



Ronaldo'dan yardım

İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta takımının formasını giyen milli oyuncu Merih Demiral, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, "Az evvel Cristiano Ronaldo ile telefonda konuştum. Ülkemizde yaşananlardan dolayı çok üzüldüğünü dile getirdi. Ronaldo'nun koleksiyonumda bulunan imzalı formasını açık artırma ile satışa sunuyoruz. Açık artırmadan elde edilen gelirin tamamını deprem bölgesinde kullanılması için Ahbap Derneğine bağışlanacaktır." ifadelerini kullandı.

Bonucci ve Dybala da forma bağışladı

Demiral, bir diğer paylaşımında ise "Biraz evvel de Juventus oyuncusu Leonardo Bonucci ve Roma oyuncusu Paulo Dybala ile görüştüm. Üzüntülerini ifade ettiler ve ülkemizin, halkımızın yanında olduklarını dile getirdiler. Ayrıca imzalı Juventus ve Roma formalarını da bağışladıklarını açıkladılar." dedi. 

Yorumlar (0)