Ronaldo'dan Al-Nassr iddialarına yanıt geldi

Portekiz'in dünyaca ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo'nun 500 milyon avro karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer olacağına dair iddialar, spor basınında yankı uyandırdı. Ronaldo, İsviçre maçının ardından söz konusu iddialara ilişkin konuştu.

SPOR 07.12.2022, 17:39 08.12.2022, 12:29 Hakan Öksüz
Ronaldo'dan Al-Nassr iddialarına yanıt geldi

Manchester United ile yollarını karşılıklı olarak ayıran futbol yıldızı Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı merak konusu oldu. Katar'da devam eden Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı ile birlikte çeyrek final turuna yükselen 37 yaşındaki Ronaldo, turnuva sona ermeden transferi düşünmek istemiyor. Çeyrek final turunda cumartesi günü saat 18.00'de Fas ile karşılaşacak Portekiz'in yıldız ismi, yarı finale yükselme hayalleri kuruyor. 

Al-Nassr'dan dev teklif: 500 milyon avro

Ronaldo için önceki günlerde ortaya atılan bir iddia çok konuşuldu. Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'ın önerdiği 2,5 yıllık sözleşme teklifinin, Ronaldo tarafından kabul edildiği iddia edildi. Ronaldo'nun sözleşme karşılığında 500 milyon avro alacağı öne sürüldü. Portekizli yıldızın, Dünya Kupası'nın ardından düzenlenecek büyük bir törenle imzayı atacağı iddiaları, sporun gündemine bomba gibi düştü.

Ronaldo: "Kesinlikle yanlış"

Transfer haberleriyle ilgili soru, dünyaca ünlü futbol yıldızı Ronaldo'ya da yöneltildi. İsviçre'yi 6-1 yenerek çeyrek finale yükseldikleri maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ronaldo, Al-Nassr'a transfer olacağı iddialarının asılsız olduğunu vurguladı. Portekizli yıldız ile yaptığı röportajla ses getiren gazeteci Piers Morgan da söz konusu iddiaların gerçek olmadığını söyledi.

Daha önceki teklif, 275 milyon avro değerindeydi

Bir önceki transfer döneminde Manchester United'ın kapısını 30 milyon avroluk bonservis bedeliyle çalan Al-Nassr, Ronaldo'ya 275 milyon avro değerinde bir sözleşme teklifi götürmüştü. 

İddialara göre Ronaldo'yu kadrosuna katmak isteyen kulüplerden biri de İngiliz devi Chelsea oldu. Portekizli yıldızı sezon başında renklerine bağlamak isteyen Chelsea, Thomas Tuchel'in tepkisi üzerine Aubameyang'ı transfer etti.

Yorumlar (0)