Ronaldinho tutuklandı

Ronaldinho ve kardeşi, sahte pasaport düzenleme suçundan tutuklandı. 

SPOR 07.03.2020, 11:45
Ronaldinho tutuklandı

Ronaldinho, sahte pasaport düzenleme iddiasıyla bir süre önce göz altına alınmıştı. Paraguay emniyet teşkilatı yöneticisi Gilberto Fleitas'ın yaptığı basın açıklamasında, Ronaldinho ve kardeşi Assis'e tutuklama dışında bir ceza verilmesi yönünde savcılıktan gelen talebin kabul edilmeyerek ikilinin tutuklandığı duyuruldu.

Soruşturmalarının sürdüğü bildirilen Ronaldinho ve kardeşi Assis'in, bugün tekrardan hakim karşına çıkacağı kaydediliyor.

Savcı Federico Delfino, ikilinin sahte evrakla ülkeye giriş yaptığını kabul ettiği ve eylemi kasıtsız şekilde gerçekleştirdiği için tutuklama yerine alternatif bir ceza alacağını söylemişti.

Paraguay'ın başkenti Asunsion'daki bir yardım etkinliğine katılmak için ülkeye giriş yapan Ronaldinho ve kardeşi Assis, yapılan kimlik kontrolü sırasında sahte pasaport kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. 

Dünyanın gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcuları arasında gösterilen Ronaldinho, 2015 yılında nokta koyduğu futbol kariyerinde Paris Saint-Germain, Milan ve Barcelona gibi Avrupa'nın birçok önemli takımının kadrosunda yer almıştı.

Yorumlar (0)