Roma'da Suso geliyor, Cengiz Ünder gidiyor!

Yaşadığı sakatlığın ardından Roma'daki formasını kaybeden Cengiz Ünder için Milan'ın ısrarı devam ediyor. İtalyan basını bu transferin Cengiz-Suso takası şeklinde olacağını ileri sürdü.

SPOR 16.01.2020, 14:46
Roma'da Suso geliyor, Cengiz Ünder gidiyor!

Serie A’da büyük takım arasında yaşanan takaslara bir yenisi daha eklenecek gibi gözüküyor. Roma’da forma giyen genç yıldız Cengiz Ünder’in adı Hakan Çalhanoğlu’nun da formasını giydiği Milano takımıyla anılıyor.

Sky Sport İtalya’da yer alan habere göre; Milan’da mutlu olmayan Suso’yu transfer etmek isteyen Roma, kırmızı-siyahlı ekibe Cengiz Ünder’i önerdi.

Ayrıca haberlerde 22 yaşındaki oyuncunun şans bulamadığı Roma’dan kiralık gönderilip performansını arttırılmasının hedeflendiği belirtildi. İki oyuncu da yeni takımlarına ara transfer döneminde kiralık olarak gidecek, sezon bitiminde ise bonservisleriyle beraber transfer olacaklar.

Cengiz Ünder bu sezon Roma formasıyla 12 karşılaşmada 438 dakika forma giyip 1 gol kaydetti. Suso ise son maçta yedek kaldığı Milan’da bu sezon 17 maçta görev yapıp 15 kez ilk 11’de sahaya çıktı ve 1 gol, 2 asistle takımına katkıda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu’nun da forma giydiği Milan 25 puanla Serie A’da 10. sırada yer alırken, Roma ise 35 puanla 5. sırada bulunuyor.
 

Yorumlar (0)