Rıdvan Yılmaz'ın maaşı tartışmalara neden oldu

Beşiktaş'ta forma giyen Rıdvan Yılmaz'ın aylık 15 bin TL civarında maaş aldığı ortaya çıktı. Taraftarlar ise bu durumu hoş karşılamadı ve Yılmaz'ın daha fazla ücret alması gerektiğini savundu.

SPOR 25.04.2022, 15:33
Rıdvan Yılmaz'ın maaşı tartışmalara neden oldu

Süper Lig'de son hafta maçları oynanırken, genç futbol oyuncuların da talipleri bir yandan artıyor. Takımlar, transfer sezonunun yaklaşmasıyla şimdiden kadrolarını güçlendirmek için arayışa geçti.

Bu sezon genç oyuncular lige damga vurdu. Galatasaray takımında Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe takımında Arda Güler ile Beşiktaş'ta forma giyen Rıdvan Yılmaz gibi genç futbolcuların talipleri arttı.

Avrupa'dan talipler var

Siyah-beyazlı takımın sol beki Rıdvan Yılmaz’ı Avrupa’daki birçok takım kadrosuna almak istiyor. Rıdvan Yılmaz’ın talipleri arasında olan Frankfurt ve Torino şu an biraz daha önde görünüyor.

Kara kartallı oyuncunun bu kadar çok talibi çıkmışken siyah-beyazlılardan aldığı maaş da tartışma yarattı.

Aylık 15 bin TL maaş alıyor

Genç futbolcu Rıdvan Yılmaz’ın Beşiktaş takımından aylık 15 bin TL maaş aldığı öğrenildi.

Bunun üzerine taraftarlar Beşiktaş’a tepki gösterdi. Siyah-beyazlı takımda milyon eurolar kazanıp ama kadro dışı kalan N'Sakala, Lens ve Ljajic gibi oyuncular varken Rıdvan Yılmaz'ın bu kadar az ücret alması herkesin tepkisini topladı.

Yorumlar (0)