Rıdvan Dilmen: Yavaş yavaş teknik direktör kıyımları başladı

Spor yorumcusu Rıdcan Dilmen, ligin 9. haftasındaki Beşiktaş Galatasaray derbisi ve diğer kulüpler hakkında bir takım açıklamalar yaptı. Dilmen Süper Lig'de ki teknik direktörler hakkında 'Yavaş yavaş kıyımlar başladı' açkıklamasını yaptı.

SPOR 27.10.2019, 11:49
Rıdvan Dilmen: Yavaş yavaş teknik direktör kıyımları başladı

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş ile Galatasaray’ın oynayacağı karşılaşma ile ilgili NTV’de yorumlarda bulundu. İşte Rıdvan Dilmen'in o yorumları...

"18 kulüp içerisinden garanti verebileceğim tek isim"

Fatih Terim’in Galatasaray için avantaj olduğunun altını çizen Rıdvan Dilmen, “Fatih Terim’in sezonu bitireceğine garanti verebilirim. 18 kulüp içerisinden garanti verebileceğim tek isim. Ersun Yanal, Abdullah Avcı, Ünal Karaman da dahil tek isim Fatih Terim. Kıyımlar başladı zaten yavaş yavaş. Erol hoca şu an Alanyaspor ile çok iyi durumda ama 4 maç kaybetsin gönderilir. Bu Galatasaray futbol takımı için bir avantaj olmalı aslında” ifadelerine yer verdi.

"Başakşehir oyununu oynamalı diye düşünüyorum"

Abdullah Avcı’nın performansı hakkında, "Abdullah Avcı’dan bu tabloyu hiç beklemiyordum. Bugün bir gazete Abdullah Avcı için, Başakşehir oyunundan vazgeçmedi diyor. Ben Başakşehir oyununu oynadığını düşünmüyorum. Aksine Başakşehir oyununu oynamalı diye düşünüyorum. Bireysel anlamda oyuncular maça basit başlamalı. Teknik adamlarda öyle" dedi.

"Yönetimden, oyuncuya kadar da herkesin payı vardır"

Rıdvan Dilmen sözlerine "Şimdi başarıyı çok kişi sahiplenir. Derbi kazanırsınız, 3 gün sonrada gazetede şöyle yazar ; “soyunma odasına indi böyle böyle dedi”. Ama kaybedince herkes toz olur. Beşiktaş’ın başarısızlığında teknik direktör tabiki suçludur ama yönetimden, oyuncuya kadar da herkesin payı vardır." şeklinde devam etti.
 

Yorumlar (0)