Rıdvan Dilmen: Maskeyle futbol mu olur Allah aşkına?

Eski milli futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, liglerin tekrar başlatılmasına karşı olduğunu belirterek, "Evde çalışmak ile sahada çalışmak arasında fark var. İlla oynansın diyorsanız ben oynanmasından yana değilim. Maskeyle futbol mu olur Allah aşkına? Bunun neyini tartışıyorsunuz." ifadelerini kullandı. 

SPOR 01.05.2020, 14:46
Rıdvan Dilmen: Maskeyle futbol mu olur Allah aşkına?

Eski milli futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle ertelenen liglerin tekrar başlatılmasına karşı olduğunu kaydederek, önümüzdeki sezon için tavsiyede bulundu. Dilmen, "Seneye play-off sistemine geçilmeli." açıklamasını yaptı. 

57 yaşındaki yorumcu, ''Maskeyle futbol mu olur Allah aşkına? Bunun neyini tartışıyorsunuz. Parayı düşündükleri için her yolu söylüyorlar." dedi. 

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

'"UEFA'nın tek derdi Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi'ni seneye oynatmak. UEFA'nın derdi ekonomi, Fransa bu sene oynatmazsa bile ben PSG'yi Şampiyonlar Ligi'nde oynatırım diyor. FIFA ayrı düşünüyor mesela aralarında çözeceklerdir. Fiziklerini korumak için antrenmanlar başlar, kendi aralarında sağlık olayını çözer, önlem alırlar."

"Parayı düşündükleri için her yolu söylüyorlar"

''Maskeyle futbol mu olur Allah aşkına? Bunun neyini tartışıyorsunuz. Parayı düşündükleri için her yolu söylüyorlar. Ben kararı futbol ailesi verecektir diye düşünüyorum. Futbolcuların fiziki olarak iyi durumda olması için antrenmanlara başlaması lazım."

"İlla oynansın diyorsanız ben oynanmasından yana değilim"

"Evde çalışmak ile sahada çalışmak arasında fark var. İlla oynansın diyorsanız ben oynanmasından yana değilim. FIFA başkanı geçen açıklama yaptı. 5 değişiklik olsun diye, benim aklımda da vardı o ben de düşünüyordum. Olması lazım mantıklı. Tükürme olayı nedir ya tükürene sarı kart, bu olmaz imkânsız bir olay. Saçma bir konu olmuş.'' 

"Önümüzdeki sezon bir yıllığına play-off sistemine geçilmeli"

"Bugün Beşiktaş, Fenerbahçe taraftarına sorsan, oynanmasın der. Tabii ki öncelikle sağlık için söyler ama hedefsiz kaldığı için de söyler. Karmakarışık bir durum var."

''Önümüzdeki sezon bir yıllığına play-off sistemine geçilmelidir. Yoğun trafik olacak yetişmez şimdi. Ama önümüzdeki sezon için düşünüyorum. Dünya ekonomisi her geçen gün kötüye gidecektir."

Yorumlar (0)