Rıdvan Dilmen, Çağlar Söyüncü’nün anlaştığı takımı açıkladı

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün gelecek sezon için Atletico Madrid ile anlaştığını açıklayan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, “1 sene kulübede yatacağına Türkiye’ye kiralanabilir” dedi. 

SPOR 04.09.2022, 16:32 05.09.2022, 13:14
Rıdvan Dilmen, Çağlar Söyüncü’nün anlaştığı takımı açıkladı

Bir süredir adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan milli futbolcu Çağlar Söyüncü ile ilgili spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’den yeni bir iddia geldi. Bu sezon Leicester City’de sorunlar yaşadığı iddia edilen Çağlar, henüz Premier Lig’de süre alamadı. Milli futbolcunun önümüzdeki sezon için İspanyol devi Atletico Madrid ile anlaştığını belirten Rıdvan Dilmen, “Çağlar Söyüncü, önümüzdeki sezon için Atletico Madrid ile her konuda anlaşmış. 1 sene kulübede yatacağına Türkiye’ye kiralanabilir” şeklinde konuştu. 

Güncel piyasa değeri 40 milyon avro

Profesyonel futbol kariyerine Menemen Belediyespor altyapısında başlayan Çağlar Söyüncü, 2011 yılında Bucaspor altyapısına geçiş yaptı. 2014 yılında Altınordu’ya transfer olan ve burada gösterdiği performansla Avrupa kulüplerini peşine takan Çağlar, 2016 yılında Freiburg’a yaklaşık 8 milyon avro bonservis bedeliyle imza attı. Alman ekibinde de performansıyla takdir toplayan milli futbolcu, 2018 yılında bu kez Premier Lig ekiplerinden Leicester City’e 21 milyon avro bonservis bedeliyle transfer oldu. Transfermarkt verilerine göre Çağlar Söyüncü’nün güncel piyasa değeri 40 milyon avro olarak dikkat çekiyor.

Yorumlar (0)