Rıdvan Dilmen açıkladı: TFF'ye başkan adayı olacak mı?

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için aday olacağı yönündeki söylentilerin yalan olduğunu açıkladı.

SPOR 01.06.2023, 16:52 02.06.2023, 12:08 Şeyda Gül
Rıdvan Dilmen açıkladı: TFF'ye başkan adayı olacak mı?

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı ve yöneticiliği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Dilmen, "TFF Başkanlığı veya TFF yöneticiliği gibi söylentiler tamamen spekülasyon ve gerçek dışıdır" dedi.

Futbol yorumcusu olarak hayatıma devam ediyorum

Futbolu çocukluğundan beri oyun olarak gördüğünü ifade eden Dilmen, "Rabbim de bana ödül olarak yetenek verdi önce sporcu, şimdi de futbol yorumcusu olarak hayatıma şükrederek ve mutlu şekilde devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlgisi ve beklentisi olanların sorunudur

Bu nedenle TFF seçimleriyle uzaktan, yakından bir ilgisinin olmadığının altını çizen Dilmen, ilgisi ve beklentisi olanların sorunu olduğunu söyledi. Allah nasip ettiği sürece ekranlarda ve sosyal medya hesabından futbol oyununu konuşmaya devam edecğini söyleyen Dilmen, "Tüm futbolseverlere BARIŞ içinde günler dilerim Sağlıklı günler..." dedi.

Yorumlar (0)