"Rica etsem biraz savunma yapabilir misiniz?"

Euroleague'de Barcelona ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe Beko, 89-63'lük skorla mağlup ayrıldı. 9 karşılaşmada 7.mağlubiyetini alan Fenerbahçe'de koç Obradovic'in sözleri yine gündeme damgasını vurdu.

SPOR 21.11.2019, 09:11 12.01.2020, 16:54
"Rica etsem biraz savunma yapabilir misiniz?"

Euroleague'de normal sezonun 9. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Barcelona'ya 89-63'lük skorla yenildi ve bu sezon 7. kez parkeden mağlup ayrılarak kötü gidişatına dur diyemedi.

Aradaki farkın bir ara 20 sayıya çıkmasından sonra mola alan Obradovic daha önce olduğu yine kameraların önünde takımını iğneledi.

Geçtiğimiz hafta oyunculara küfrettiği için eleştirilerin odak noktası olan Zeljko Obradovic, Barcelona karşılaşmasının molasında basketbolcularına “Sizlerle böyle konuştuğum için özür dilerim. Lütfen, rica etsem biraz savunma yapabilir misiniz?” dedi.

Karşılaşma sonunda açıklamalar yapan tecrübeli hoca: ”6 yıl boyunca baştan sona kadar savaşan, her şeyi çok iyi anlayan bir takımdık. Şu an felaketiz. Reaksiyon yaratmamız gerekiyor. Nasıl olacak bilmiyorum ama ben elimden geleni yapacağım. Kesinlikle savaşmadık. Zor bir süreçten geçiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)