Resmen açıklandı: Süper Lig'de bir ayrılık daha

Süper Lig takımlarından Alanyaspor'da teknik direktör Farioli ile yol ayrımına gidildiği açıklandı. Öte yandan, Alanyaspor’un yeni hocasının Ersun Yanal olduğu duyuruldu.

SPOR 27.02.2023, 19:05 28.02.2023, 16:09
Resmen açıklandı: Süper Lig'de bir ayrılık daha

Turuncu-yeşilli kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli ile karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak yollarımızı ayırdık. Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, hocamız ve ekibine Alanyaspor'a katkılarından ötürü teşekkür ederek plaket verdi." ifadeleri kullanıldı.

Başkan Çavuşoğlu'ndan açıklama

Başkan Hasan Çavuşoğlu ise gerçekleştirdiği yazılı açıklamada, Farioli ve ekibine, Alanyaspor'a verdikleri katkılardan ötürü teşekkür etti.

İtalyan teknik direktör ve ekibine bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar temenni eden Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Görev aldığı süreçte Francesco Farioli ve ekibi her daim takımımıza iyi futbol oynatmaya çalışmış, genç futbolcular kazandırmıştır. Bu süreçte Alanyaspor'u lig sıralamasında beşinciliğe kadar ulaştırmış ve Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkma başarısı da yaşatmıştır. Gerçekleştirmiş oldukları faaliyetler, ortaya koydukları profesyonel tutum ve azimleri için kendilerine bir defa daha teşekkür ederiz."

Öte yandan, Alanyaspor’un yeni hocasının Ersun Yanal olduğu açıklandı. 

Yorumlar (0)