Resmen açıkladı! Galatasaray'da oynamak istiyor

Ligue 2 ekiplerinden Lorient'in kadrosunda yer alan Türk futbolcu Umut Bozok, Fransız basınıyla yapmı olduğu röportajda Galatasaray'a transfer olmak istediğini söyledi.

SPOR 14.10.2019, 10:52
Resmen açıkladı! Galatasaray'da oynamak istiyor

Geçtiğimiz yaz Nimes Olympique takımında ayrılıp Ligue 2 ekiplerinden Lorient'e transfer olan Türk futbolcu Umut Bozok, Fransız basınıyla gerçekleştirdiği röportajda gündeme bomba gibi düşen bir transfer açıklaması yaptı. Bu akşam, Fransa ile Türkiye arasında EURO 2020 elemelerinde oynanacak dev karşılaşma öncesi Ouest-France gazetesinin sorularını yanıtlayan golcü oyuncu, Galatasaray'a transfer olmak istediğini açıkladı.

A Millî Takım'ın Fransa ile karşılaşacağı karşılaşmanın kendisi açısından büyük bir ikilem yarattığını kaydeden 23 yaşındaki santrfor, sözlere "Tek bir hayalim var. O da bir gün Galatasaray'da oynamak. Eğer bir gün Türkiye'ye gidersem yalnızca orada oynarım. Beni büyüten büyük babam fanatik bir Galatasaraylıydı." şeklinde devam etti. Oyuncu daha önce verdiği bir demeçte de Sarı Kırmızılı renklere gönül verdiğini söylemişti.

Yorumlar (0)