Real Madrid'den nefes kesen geri dönüş!

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid, 2-0 geriden geldiği maçta deplasmanda güçlü Sevilla'yı 3-2 yendi. Başkent ekibine galibiyeti getiren gol, 90+2'de Benzema'dan geldi.

SPOR 18.04.2022, 01:24 18.04.2022, 16:12 Hakan Öksüz
Real Madrid'den nefes kesen geri dönüş!

İspanya'da lig lideri Real Madrid'in deplasmanda Sevilla ile karşılaştığı maç nefes kesti. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'yi eleyerek yarı finale yükselen Real Madrid, üçüncü sıradaki Sevilla'nın konuğuydu. 

Sevilla dört dakikada iki gol attı!

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için ligi ilk 4 sırada bitirmek isteyen Sevilla, 21'inci dakikada Rakitic'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden henüz 4 dakika sonra tekrar sahneye çıkan Rakitic, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

Real'in bir golü sayılmadı

Karşılaşmanın ilk yarısı en sahibi Sevilla'nın 2-0'lık üstünlüğüyle noktalandı. Konuk ekip Real Madrid, dakikalar 50'yi gösterirken Rodrygo ile skoru 2-1'e taşıdı. 74'te Vİnicius'un attığı gol, elle oynama gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

Benzema fişi çekti!

Gol ısrarını sürdüren Real Madrid, 82'de Nacho'nun golüyle skora eşitlik getirdi. 90+2'de sahneye çıkan Fransız golcü Karim Benzema skoru belirledi. 

Bu golle birlikte Real Madrid, harika bir geri dönüşle karşılaşmayı kazandı ve puanını 75'e yükseltti. Üçüncü sıradaki Sevilla ise 60 puanda kaldı. Ligde ikinci sırada yer alan 60 puanlı Barcelona'nın iki eksik maçı bulunuyor.

Yorumlar (0)