Raul Jimenez'in son durumuna ilişkin açıklama geldi

Arsenal-Wolverhampton maçında Raul Jimenez ve David Luiz havada çarpışmıştı. Jimenez'in yerde bir süre hareketsiz kalmasının ardından sağlık ekiplerince müdahale edilerek hastaneye kaldırılmıştı. Peki Raul Jimenez'in son durumu nasıl? İşte yanıtı...

SPOR 30.11.2020, 11:32 30.11.2020, 11:39
Raul Jimenez'in son durumuna ilişkin açıklama geldi

İngiltere Premier Lig'de 19. hafta taraftarları korkutan bir sakatlık meydana geldi.

Arsenal, Wolverhampton'ı evinde ağırlıyordu. İlk yarının 2-1 sona ermesinin ardından karşılaşmada Arsenal'in kullanmış olduğu köşe vuruşuyla birlikte savunmada David Luiz ile hava topu mücadelesinde karşı karşıya gelen Raul Jimenez çarpışmasının ardından yere yığıldı.

Sahada büyük panik...

Jimenez başından oldukça büyük bir darbe aldı ve uzun bir süre hareketsiz bir şekilde yerde kalınca büyük bir panik yaşadı. Arsenal futbolcuları, sağlık ekibi ve takım arkadaşları derhal müdahale etmek üzere oyuncunun başında toplandı ve 29 yaşındaki oyuncuya sağlık ekiplerince müdahalede bulunuldu. Sağlık görevlileri tarafından takılan oksijen maskesi sonrası futbolcunun hareket edebildiği görüldü.

Hastaneye kaldırıldı

Çarpışmanın da şiddetiyle birlikte kısa zamanlı bir bilinç kaybı yaşayan Jimenez oyuna devam edemedi ve yerini Fabio Silva'ya verdi. Futbolcu sahadan sedye ile ayrıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Kulüpten açıklama geldi

Wolverhampton Kulübü'nün resmi sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, ilk müdahalesi sahada gerçekleştirilen futbolcunun İngiltere Londra'da bir hastanede tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Bilinci açıldı

SKY Sports kaynağına göre Raul Jimenez'in bilinci hastaneye kaldırılmasının ardından açıldı. Golcünün kendisine uygulanmış olan tedaviye olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

Yorumlar (0)