Radamel Falcao ile imza an meselesi!

Sarı-kırmızılı takımda Radamel Falcao resmen çılgınlığa dönüştü. Sarı-kırmızılı takıma transfer olması için her cepheden tüm yollar deneniyor.

SPOR 25.07.2019, 11:45
Radamel Falcao ile imza an meselesi!

Sarı-kırmızılı kulüpte Radamel Falcao için geri sayım başladı. Galatasaraylı taraftar Monacolu oyuncu için bastırırken yönetim de maliyeti karşılayacak sponsoru bulmak için peş peşe toplantılar düzenliyor. Sosyal medya paylaşımları transferde sona yaklaşıldığını gösterirken, Kolombiyalı oyuncu Radamel Falcao adım adım Galatasaray’a geliyor.

Sarı-kırmızılı takımda Radamel Falcao çılgınlığı iyice büyüdü. Monaco’nun 33 yaşındaki Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao’yu gözüne kestiren Galatasaray kulübü, işi bitirme aşamasına ulaştı. Transferin tamamlanması için her şey yapılıyor. Tüm unsurların da devreye sokulduğu transfer aşamasında öyle ki, taraftarlar bile sosyal medyada organize olup hem yıldız futbolcu Radamel Falcao’nun hem de Radamel Falcao’nun eşinin hesaplarına her gün binlerce mesaj göndererek gelişi kesinleştirmek ve hızlandırmak istiyorlar. Sarı-kırmızılı kulübün yönetimi ise Monaco’nun 33 yaşındaki Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao’nun yıllık ücretinin yarısını karşılaması için sponsor arayışına devam ediyor. En son yapılan yönetim kurulu toplantısında tek gündem maddesinin Falcao transferi olması ise Monaco’nun 33 yaşındaki Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao’ya verilen değeri göstermeye yetiyor. Radamel Falcao’nun transferi için tüm imkânlar zorlanıyor, kesenin ağzı ise iyice açılmış durumda.

Senegalli golcü Diagne ile birlikte...

Galatasaray takımının teknik patronu Fatih Terim de dört gözle yeni golcüsünü bekliyor. Özellikle Senegalli oyuncu Diagne’nin satışı bu transferde önemli rol oynayacak. Senegalli golcünün gidişi de epeyce yakın görünüyor. Sarı-kırmızılı takımın, son olarak 10 milyon Euro civarında bir bonservis teklifine tamam dediği, tecrübeli futbolcudan cevap beklendiği bildirildi. Galatasaray Kulübü bir hafta içinde Senegalli golcü Diagne ile yolları ayırıp Monaco’nun 33 yaşındaki Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao’nun transfer edildiğini duyurmaya hazırlanıyor.

Galasataray’ın eski yöneticisinden müjde!

Sarı-kırmızılı takımın eski yöneticisi Ural Aküzüm, sosyal medya hesabından Monaco’nun Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao’nun çeşitli fotoğraf ve görsellerini paylaşarak, “Bir cisim yaklaşıyor” ifadeleriyle mesaj verdi. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulundaki bazı isimlerle yakın ilişki içinde olan Ural Aküzüm’ün bu paylaşımı on binlerce etkileşime neden oldu.

Türkiye’ye ısınıyor!

Monaco’nun Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, önceki akşam eşiyle birlikte Dubai’deki Nusret’e giderek Türk yemeklerini denedi. Monaco’nun Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao’nun eşi Lorelei Taron, sosyal medya hesabında “Geleneksel Türk lezzetleri” notunu düşerek akşam yemeğinden hem fotoğrafları hem de bir videoyu paylaştı. Bu görüntüler, “Falcao ailesiyle birlikte Türkiye’ye ısınıyor” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Yorumlar (0)