PSG’den Mauro Icardi kararı

Fransız takımı Paris Saint Germain, sarı-kırmızılı ekibe kiraladığı Mauro Icardi için karar verdi. Sezon sonunda transfer edileceğinin ifade edildiği futbolcu için harekete geçen Galatasaray, bonservis için çalışmalara başladı.

SPOR 05.03.2023, 14:06 07.03.2023, 10:16
PSG’den Mauro Icardi kararı

Galatasaray'ın bonservisini almayı planladığı Mauro Icardi adına yeni bir haber geldi. Fransız basını tarafından yapılan haberlere göre, Paris Saint Germain, Icardi ile kesin şekilde ayrılık kararı aldı. Fransız devinin Arjantinli yıldız adına 10 milyon euro bonservis bedeli istediği iddia ediliyor.

Yönetim çalışmalara başladı

Bu kararı kaçırmamayı aklına koyan Galatasaray idaresi zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılılar, futbolcunun bonservisini istenen tutara göre düşük bir ücretle kulübe kazandırma düşüncesi içerisinde.

Galatasaray'ın bu hareketinde ise en büyük avantajlarından bir tanesi ise Icardi'nin düşüncesi olacak. Galatasaray sezon tamamlanmadan önce Icardi'nin bonservisini almayı planlıyor. Bu sezon Galatasaray ekibiyle toplam 13 karşılaşmaya çıkan Mauro Icardi, 6 asist ve 9 golle oynuyor.

Yorumlar (0)