PSG'nin sahipleri, Neymar'dan kurtulmak istiyor!

PSG'de son dönemlerdeki kötü performansı sebebiyle taraftarın eleştirilerine maruz kalan Neymar, kulübün Katarlı sahiplerini de çileden çıkardı.

SPOR 09.04.2022, 18:17 10.04.2022, 12:42 Hakan Öksüz
PSG'nin sahipleri, Neymar'dan kurtulmak istiyor!

Bir dönem Messi ve Suarez ile birlikte Barcelona'nın korkulan forvet üçlüsünden biri olan Brezilyalı Neymar, PSG'de zor günler geçiyor. 2017 yılının Ağustos ayında 222 milyon bonservis bedeliyle PSG'ye transfer olan Neymar, son dönemlerde istikrarsız bir grafik çiziyor. 

Göndermek için yollar arıyorlar!

PSG yetkililerinin de Neymar'dan memnun olmadığı ve bir an önce takımdan göndermek için yollar aradıkları ileri sürüldü.

PSG taraftarı tarafından maçlarda ıslıklanan Neymar'ın ise Barcelona'ya dönmek istediği söyleniyor. Kendiini bir türlü futbola veremediği söylenen Neymar'ın kötü performansının nedeninin, takımdan ayrılmak istemesi olduğu iddia ediliyor.

"Bize ihanet etti"

L'Equipe gazetesinin haberine göre PSG kulübünün Katarlı sahipleri, 222 milyon euro karşılığında transfer edilen Neymar'ın, kendilerine ihanet ettiğini düşünüyor. Neymar için astronomik rakamlar harcayan kulüp sahiplerinin, "Maddi olarak büyük zarar ettik, ihanete uğradık. 5 yılda Neymar için yaklaşık 500 milyon euro harcadık. Yatırımımızın karşılığını veremedi." diyerek yakın çevrelerine sitem ettikleri söyleniyor. 

Newcastle United söylentisi!

Yapılan toplantılarda, "Neymar'ı yüksek bedel karşılığında Newcastle United'a satalım." teklifinin masaya geldiği belirtiliyor. Neymar'ın ise Newcastle benzeri küçük şehirlerde yaşamaya sıcak bakmayacağı, dolayısıyla transferin gerçekleşmesinin zor olduğu belirtiliyor.

Neymar, bu sezon PSG formasıyla çıktığı 22 karşılaşmada 7 kez fileleri sarstı, 5 de asist yaptı.

Yorumlar (0)