"PSG beladan kurtuldu"

Fransız ekibinin, sarı-kırmızılı takıma zor galibiyet aldığı karşılaşmanın ardından PSG'nin adeta bir beladan kurtulduğu yorumları yapıldı.

SPOR 02.10.2019, 11:06 02.10.2019, 11:20
"PSG beladan kurtuldu"

Galatasaray, Şampiyonlar ligi grup maçlarında PSG'ne karşı 1-0 yenilgi almasına rağmen göstermiş olduğu performansla taraftarlardan büyük beğeni aldı.

Karşılaşma Fransız basınında da büyük yankı buldu. 

Sport France: "PSG Beladan kurtuldu"

Fransız basınında yer alan Sport France, takımın mağlubiyete rağmen çok yorulduğunu ve İstanbul'da adeta bir beladan kurtulduğunu belirtti. L'Equipe gazetesi ise Fransız ekibinin çok iyi oynamamasına rağmen galip geldiğini ve şu anda takımda işlerin yolunda olduğunu yazdı.

France Football: "Mükemmel Muslera"

France Football gazetesi PSG'nin kadroda yere alan eksiklere rağmen sarı-kırmızılı takıma karşı doğru bir oyun ile mücadele ettiğini ve önemli bir mağlubiyet elde ettiğini manşete taşıdı.

Muslera'nın performansına dikkat çeken France Football, "Mükemmel Muslera PSG karşısında birçok girişimi önledi" ifadelerine yer verdi.

Maç ile ilgili yaptıkları açıklamada Belhanda ve Babel'in eski oyunlarından uzak bir performans sergilediklerini ifade etti. Belhanda ve Babel'in oyunları için "Galatasaray'a hayat vermesi gereken kişiler sahada yoktu" açıklaması yapıldı.

Yorumlar (0)