Premier Lig'in kaderini değiştiren kadın!

Liverpool'un eski yıldızlarından Phil Thompson, katıldığı bir programda belki de Manchester United ve Liverpool'un kaderlerinin değiştiği bir detayı açıkladı.

SPOR 12.11.2019, 13:49 12.11.2019, 13:59
Premier Lig'in kaderini değiştiren kadın!

İngiltere Premier Lig’in zirvesinde yer alan Liverpool, Jurgen Klopp’un gelişiyle yeniden “kazanan” bir kulüp olmaya başladı. Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Kırmızılar, Alman teknik adamın gelmesiyle de ligde şampiyonluk yarışına dahil oldu.

Dortmund’dan ayrıldıktan sonra dinlenen Klopp sonrasında Liverpool’un başına geçti. Ancak bu kararın arkasında oldukça  ilginç bir detay yer alıyor.

Ulla Klopp ile ilgili görsel sonucu

 Manchester United şansı elinden kaçırdı

Liverpool’un eski oyuncularından Phil Thompson, Danimarka’da katıldığı bir televizyon kanalında, Klopp’un eşinin Ulla’nın ilk olarak Manchester United’dan gelen teklif için eşine olumsuz kararını açıkladı. Böylece yıllardır başarı elde edemeyen Manchester United, tecrübeli teknik direktörle eski günlerine dönme şansını yakalayamadı.

Ancak Jurgen Klopp’a teklif sunan Liverpool, Klopp çiftini şehre davet etti. Sosyal hizmetler uzmanlığı yapan Ulla Klopp, Liverpool şehrini ilginç bularak eşine teklifi kabul etmesi durumunda karara uyacağını açıkladı.

Ulla Klopp ile ilgili görsel sonucu

"Liverpool’un tarihi yeniden yazılıyor"

Thompson, katılmış olduğu bir programda Klopp ile bir röportajda arasında geçen diyalogu şu şekilde anlattı:

“Liverpool ile birbiriniz için yaratılıp yaratılmadığınıza inanıyor musunuz?” diye sordum. O bana baktı ve “Neden?” diye sordu.

Ardından aslında Manchester United’ın başına geçebileceğini ancak karısının kabul etmediğini söyledi.

Liverpool şehrine geldiklerinde ise eşi “İşte burası… Burada farklı bir şey var” demiş. Böylelikle Liverpool’un tarihi yeniden yazılıyor.”

Yorumlar (0)